Bio Life Sprl


Rue Camille Hubert 33 5032 Isnes
081665000 Klik om te bellen

Over Bio Life Sprl

Het Laboratorium Bio-Life® : Wetenschap en Natuur
- HISTORIEK
Geïnspireerd door het werk van de vermaarde Duitse natuurkundige dr. Hans Nieper,en steunend op hun ervaring in de voedingskunde en de fytotherapie, richtten Sandra Lennertz en Bruno Thysebaert in 1991 het laboratorium Bio-Life op, met producten gebaseerd op een holistische aanpak van welzijn voor het hele organisme.

Het laboratorium Bio-Life is een pionier in de sector en is intussen uitgegroeid tot de absolute referentie als producent en ontwikkelaar van natuurlijke voedingssupplementen van hoge kwaliteit. Die worden op de markt gebracht onder de merknaam Be-Life. Naast hun natuurlijke therapeutische kracht hebben de voedingssupplementen van Bio-Life de unieke eigenschap dat ze vlot worden opgenomen in het organisme.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Alle grondstoffen gebruikt door Bio-Life zijn geselecteerd voor en gecontroleerd op hun hoog gehalte aan actieve elementen.

Onze afdeling ‘Onderzoek & Ontwikkeling’ werkt nauw samen met de wetenschappelijke en medische wereld om producten te ontwikkelen
met versterkte activiteit en een doelgerichte werking.
Hun componenten zijn ontworpen om elke negatieve invloed op het metabolisme te vermijden (geen lactose, sacharose, zetmeel, …). Zij passen dus perfect bij ieders metabolisme.
Allergene substanties worden systematisch vermijdt. Bio-Life-producten
zijn dus perfect aangepast aan uw metabolisme.
De plantenextracten en de planten zijn voor het grootste gedeelte afkomstig van de biologische en biodynamische landbouw en
werden op geen enkel moment genetisch gemanipuleerd.

- Waarborg en certificatie, traceerbaarheid

Het Laboratorium Bio-Life baseert zich op wetenschappelijk gecontroleerde bronnen
en investeert permanent in onderzoek naar nieuwe en betere grondstoffen. Alle laboratoriumproducten worden regelmatig gecontroleerd door nationale en internationale instanties.

Deze instanties leveren labels af die de kwaliteit en het respect voor de
planeet (biologische oorsprong, niet genetisch gemanipuleerd, duurzame ontwikkeling,
...) waarborgen: Bio Garantie, Demeter, AB, BCS, Öko-Garantie GmbH, ...

In 2012 kreeg Bio-Life de Demeter label, een stap meer voor hogere kwaliteit’s producten en voor het beschermen van de natuur.

FABRIKANT-LABORATORIUM

Het Laboratorium Bio-Life® verzekert het beheer en de controle van het
volledige productieproces van zijn producten, van de beste grondstoffen tot het afgewerkte product.

De grootste zorg wordt besteed aan de traceerbaarheid van de producten.
hoog gehalte aan actieve elementen. Onze afdeling ‘Onderzoek & Ontwikkeling’ werkt
nauw samen met de wetenschappelijke en medische wereld om producten te ontwikkelen met versterkte activiteit en een doelgerichte werking.
Hun componenten zijn ontworpen om elke negatieve invloed op het metabolisme te vermijden (geen lactose, sacharose, zetmeel, …). Zij passen dus perfect bij ieders metabolisme. Allergene substanties worden systematisch vermijdt. Bio-Life-producten zijn dus perfect aangepast aan uw metabolisme.

Foto's

Curcuma Magnum 3200

Alternatieve geneeswijzen

Ja

Onze locatie

Logo Bio Life Sprl

Bio Life Sprl

Bio Life Sprl


Rue Camille Hubert 33 5032 Isnes
081665000 Klik om te bellen